skip to Main Content

Voor ons gelukkig vanzelfsprekend:

duidelijke afspraken en heldere communicatie.

Kennismaken

Wij komen eerst langs om kennis te maken en samen met jou de situatie te bekijken. Wat zijn je wensen en waar moeten we rekening mee houden. Samen maken we een plan! Bekijk een voorbeeld voorstel

Offerte en legplan

Hierna ontwerpen we met onze software een opbrengstberekening. Dit doen we aan de hand van vele factoren zoals zoninstraling, AHN hoogtedata en klimaatgegevens van het KNMI. Uiteindelijk komt hier een gegarandeerde opbrengst uit.

Nazorg

Na de montage van het zonnesysteem stoppen we niet. We verbinden de omvormer middels een internetverbinding aan ons portal en monitoren uw systeem actief. Bij storingen en afwijkingen ontvangen we een melding en reageren we hier op. Meestal kunnen we de storingen op afstand uitlezen en oplossen. Ten slotte komen we één keer per jaar langs om de panelen te reinigen!

addSolar_koffie

Kennismaken is vrijblijvend.

Andere bedrijven maken offertes op afstand zonder de situatie in te schatten. Onze specialisten besteden aandacht aan het plan. Vrijblijvend!

addSolar_monitoring

Monitoring en onderhoud

Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. Andere bedrijven maken offertes op afstand zonder de situatie in te schatten. Onze specialisten besteden aandacht aan het plan.

0
Enthousiaste en gedreven Friese jongens

Wat is mijn terugverdientijd?
En het verschil tussen blauwe
of zwarte panelen?

Back To Top